tesshelena

Alla inlägg den 24 februari 2011

Av Tess Burgess - 24 februari 2011 23:06

Igår skrev jag ett inlägg om vad jag hade gjort på dagen och det blev inte så mycket dels för att skrev mitt på dagen o dels för att jag bara passade Sally! Men när Jeppe kom hem så var vi o handlade lite o sen hade vi Mexikanskt kväll med nachos, quesidillas och mexikansk gryta till maten och vi gjorde en stor säng på golvet och kolla Rögle-Leksand matchen. Mys pys.. Sally var också med :) Så klart vann rögle för dom är bäst  (blir du glad nu hjärtat?).



Idag har vi varit o fikat på Bjärners med Ida o Isabella! Mysigt värre.. Sen var vi o handlade på ÖB och Willys med hon och Adam. Blev en hel del inköpt. Mat och sådant såklart plus lite nytt till lghen!


Köpte 3 runda ryamattor.. 2 svarta och en mörk lila till hallen


En ny brödrost ÄNTLIGEN!


EN HÅRFÖN!!!!! woo så överlycklig jag kan vara!


Köpte även en pärm äntligen till alla min recept så jag slipper skriva ner allt och kan skriva ut det istället! :)


Plus FOTOALBUM! så jag har något att göra i helgen.. sorter foto woohoo.. vi behöver både två då vi har så mycket kort liggandes i en låda. Ska bli skoj.


Det kommer bilden sen på hallen med dom nya mattorna även en bild på min nya väggtext IGEN som jag satt på sovrums dörren haha.. men vågar inte lägga ut mattorna ännu för lilla Sally är inte kry o protest kissar lite just nu. Jävla tratt! Men men 8 dagar till så ska den bort!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards