tesshelena

Alla inlägg den 11 mars 2011

Av Tess Burgess - 11 mars 2011 11:39

Jaha då har jag inte skrivit på några dagar. Har ju dock inte hänt sådär jätte mycket. I tisdags var jag med Petra och vi var ute och gick och sedan var vi o handla lite saker. Sen var jag på vattengympa med Ida. I onsdags hände inte så mycket och igår var jag på stan o fixa massa ärende sen fikade jag med Petra och vi stack sedan på Zumba. Fy satan säger jag bara. Vilken träningsvärk jag har idag men det var riktigt kul så blir fler gånger!

 

Jag fick en jätte fin ros av älsklingen på Internationella Kvinno dagen.

 

 

Vi har fått lära sally att hon inte får vara i soffan längre. Tyvärr så tar hon sats i den och sätter klorna i. Inte så kul nu när den är helt ny. Så hon nöjer sig med att ligga på matten!      

 

 

Dock har hon hittade ett nytt ställe! haha

 

  

 

 

Igår åt jag jordgubbar till 'efterrätt' när jag hade kommit hem från Zumba. MMMM

 

 

 

Jag blir så jäkla irriterad på vissa orginisationer! som AMS tex. 

Man får olika besked från olika folk. Det är riktigt störigt. Och snäsiga kommentarer får man med när det är DOM som har gjort fel! gahh! jaja jag fick rätt till slut så skönt :) Intervju och tester på Mån o Tis på Lernia. Skoj att komma iväg lite. 

 

 

Måste nog börja en utredning för min mage igen! Har äntligen varit o listat mig här i hässleholm så jag får ta tag i det! Hemskt att alltid ha ont i magen. Har sagt länge jag behöver göra det. Men det är alltid lättare att skita i det så klart.

 

 

 

  

 

 

Annars idag blir det att dra ner till AMS för andra dagen i rad o skriva på lite papper. Får se vad vi hittar på ikväll.

 

 

     

Presentation


Välkommen till min värld!

Baby!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

4 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards